Arbejdsområder - erhverv


Vi yder seriøs og kompetent rådgivning og bistand til alle dele af erhvervslivets (ud)fordringer...

Her er et udpluk af vores arbejdsområder:

Inkasso

Når det kan konstateres, at en faktura ikke er betalt til tiden, kan der med det samme (dvs. principielt allerede dagen efter forfaldstid) udsendes en rykkerskrivelse.

Såfremt skyldner på trods af rykkerbreve stadig ikke betaler, kan sagen overgives til retslig inkasso. Dvs. du kontakter os, som så overtager sagen.

Og HUSK debitor /skyldner betaler en del af omkostningerne!

Lejeret og erhvervslejeret

Udlejer du eller din virksomhed beboelseslejemål eller erhvervslejemål er der en række regler, som man skal være opmærksom på.

Dette gælder såvel i forbindelse med indgåelse af lejekontrakt, under lejeforholdet, samt ved lejemålets ophør, herunder i forbindelse med fraflytning og istandsættelse.

Brug DIN advokat til dagligdagens fordringer og udfordringer i forbindelse med udlejningStiftelse af selskab

Det er ikke helt ligegyldigt hvordan du driver din virksomhed, heller ikke hvilken form virksomheden drives i, altså personligt ejet, I/S, ApS, A/S eller en helt anden form.

Også valg af holdingstruktur spiller en stor rolle.

Ovennævnte valg har bl.a. stor betydning for hæftelse, skatteforhold, mulighed for generationsskifte og meget mere. Ved selve etableringen eller ændring af virksomhedsstruktruren er der en række forhold, man skal være opmærksom på, herunder rent juridiske.

Uanset om du er iværksætter, eller har drevet virksomhed i flere år, hjælper vi dig med at give dig og din virksomhed de bedste betingelser for fremtidig drift og vækst.  

Generel virksomhedsrådgivningThinggade 3 . 7800 Skive . Telefon 97 52 20 00 . Fax 97 52 98 66 . jj@jeppe-jepsen.dk